Zaterdag, vertrek en weerziendag.

Om 05.00 uur deze ochtend ging de wekker voor het laatst in Thailand. Wassen, het laatste pakken en om 06.00 uur per taxi naar de locale luchthaven. Bagage kon worden doorgelabeld naar Schiphol. Helaas moesten veel zonnebrandflesjes, afthersunflacons etc. tot veler spijt achterblijven bij de controle. Na een vlucht van een klein uurtje weer in Bangkok. via transit nog wat tijd doorgebrachte bij winkeltjes en eet/drink gelegenheid. Een laatste Chang of Cola achterover geslagen en toen vertrokken we voor de vlucht van 12 uur naar het winterse Holland. Reeds voor 19.00 uur stonden we aan de grond. Na douane en lopende band, werden we door een schare trouwe fans opgewacht in de hal. Na een warm welkom en een drankje vertrok iedereen naar hun eigen onderkomen. Lekker even slapen in een eigen mandje. Dikke deken om denk ik. We kunnen terug kijken op een indrukwekkende en ontspannen vakantie, waarin we van alles hebben gedaan en meegemaakt. Dank gaat natuurlijk uit naar onze reisagentschap Han, voor het vele en voortreffelijke regelwerk voor, tijdens en ???????. Han (en eventuele helpers) heb dank. Mede namens vrouw, kinderen en de kanaries.

1 reactie op “Zaterdag, vertrek en weerziendag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>