Vrijdag Thaise massagedag.

Vandaag hebben we nogmaals een Thaise massage genomen. Althans de meerderheid van ons. In verhouding zijn het kleine dames, natuurlijk met blote voetjes. Het is een ervaring op zich. De dames werken met handen, voeten, knieĆ«n en ellebogen. Drukken, kneden en wrijven waar ze maar kunnen. Draaien aan armen en benen en vouwen deze in allerlei bochten en standen. Op enig moment dacht ik: ” nog 1 x vouwen, een strik erom en als pakketje kan ik mee in het vliegtuig”. Uiteindelijk weer uitgevouwen en gerekt en kon ik ook nog weer zelfstandig in beweging komen. Nog soepeltjes ook. Na de lunch ging Han zijn pak halen. Alles prima voor elkaar en hij kreeg ook nog een ingepakte Telegraaf van gisteren mee. We zijn benieuwd hoe het hem zal staan. In NL krijgen we het tzt vast wel te zien. De rest van de dag hebben we rondom zwembad hen het strand gehangen en gezwommen. Een enkeling wordt wat onrustig en is begonnen met verzamelen en deels inpakken van de bagage. Morgen 06.00 uur staat de taxi voor. Dit zal dan ook de laatste blogbijdrage zijn vanuit Thailand. Slot komt vanuit Nederland. Allemaal een hartelijke groet en tot ziens. 4fun Thailand!,,,

4 reacties op “Vrijdag Thaise massagedag.

  1. Wow wat hebben jullie genoten en wij van jullie verhalen Zal deze straks missen! Een goede vlucht en tot ziens in Holland

    Cora en Becs

  2. Hebben jullie ook cursus Thaise massage genomen? Dan is er voor ons thuis straks ook wat te genieten. Gelukkig was het geen massage van 100 kg Russische dames van het strand.
    Vanuit een licht besneeuwd Enschede wensen we jullie nog een fijne laatste avond en natuurlijk een prima terugreis. Hopelijk krijgen een aantal de koffers dicht na alle winkeltjes van afgelopen week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>