Donderdag pak en nageltjesdag.

Vanmorgen weer vroeg wakker en richting strand. Daar trof ik deze zonsopgang. We zouden voor de Thaise massage gaan vandaag, echter het lijkt ons ook lekker om dat morgen te doen. Gaan we zaterdag heerlijk los en ontspannen het vliegtuig in om 08.00 uur naar Bangkok. Dan later door naar A’dam, maar dat is nog ver weg. Vandaag hebben ze Han de maat genomen. Later moest hij nogmaals terug om zich de broek te laten opbinden en om 20.00 uur volgt de laatste correctie etc. Dan kan hij morgen zijn nieuwe pak met bijbehorende overhemden en dassen afhalen. Gaan we met een directeur terug zaterdag. De dames hebben zich reeds eerder de voetjes (nagels) in de lak laten zetten en vandaag hebben Sandra en Marijke ook alvast de nagels van hun handen in schitterend rood laten lakken. Wij hebben de rest van de dag met de zonnebril op moeten zitten. Gisteren hebben we de BBQ niet gedaan maar hebben we weer diverse Thaise gerechtjes gegeten. Wim ging voor lekker pittig. Stoom kwam uit zijn oren, rook uit zijn neusgaten en het vuur uit zijn mond zou een draak hebben doen wegvluchten. Maar het was heel lekker, echt waar. Voor vanavond zien we wel. Morgen meer. De massage is vanaf 10.00 uur, dus een licht ontbijtje gebruiken. Groet van ons allen.Zonsopgang baai van Thailand

9 reacties op “Donderdag pak en nageltjesdag.

 1. Geniet nog van de laatste dag op dat mooie eiland. Ik wens jullie een goed terugreis. groeten vanuit een koud Noord-Holland, Jeanette

  • Hoi W en D, gaan nog 1 dagje genieten van massages, zonnetje en zee (25gr.). Morgen 08.00 vertrek van het vliegveld hier op het eiland naar Bangkok en dan later door naar de “winter” in Holland. Zal weer wennen zijn.
   Groet en tot kijk.

   Wim

 2. Ik deed hier vanmorgen om 7u de gordijnen open en wat verdwaalde sneeuwvlokken dwarrelden naar beneden. Ook mooi ;)
  een goede dag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>