Woensdag snorkeldag.

Vandaag gaan Bea, Han, Hans en Wim op voor een snorkeltrip. Eerst laat Han nog aan Nico weten wat hij toch aan het doen is. Eerst 2 planken te kort en nu weer een plank teveel. Meten is weten is zijn motto. De 4 snorkelaars vertrokken om 08.15 van het Resort per bakkie. Onderweg werden nog 2 Australiërs, 1 Duitser en 1 Oostenrijker met zijn Servische vriendin opgepikt. Een gezellig en vrolijk gezelschap stapte na een uurtje rijden aan boord van de longtailboot om naar onze 1e snorkelplek te varen. Daar aangekomen was het eerst vissen voeren en toen overboord en kijken maar. Het koraal was wat  eentonig van kleur, maar wel mooi. De vissen etc.  maakten dat weer goed. Na een eerste snorkelfase werd het tijd voor een lunch. Een tochtje richting eiland bracht een mooie en smaakvolle lunch op tafel. Hierna richting 2e snorkelplek. Zelfde rituelen en opnieuw overboord met het hele zaakje. Terug naar de kust, per auto weer retour Resort, alwaar een emotioneel weerzien met onze achterblijvers. Ook bericht van Frans dat hij en Louis veilig waren aangekomen op Schiphol. De kou was wel even wennen. Dat staat ons zaterdag dus te wachten. Eerst echter nog 2 dagen genieten. Met een beetje massel slagen we erin om een strand BBQ te regelen vanavond, anders morgen. Natuurlijk ook nog een Thaise massage voor vertrek. Het blijft ons goed gaan. Groet aan allen.
snor

5 reacties op “Woensdag snorkeldag.

 1. Hoi paps, mams en de rest,
  Zon, zee en strand, jullie hebben het zwaar zie ik :-)
  Geniet van jullie laatste dagen Thailand!
  Liefs Jet

 2. Hoi allen, geniet er maar van de warmte, want hier is een koude wind.
  Dus goed doorbruinen en nog even lekker eten, dan volgende week weer aan de stamppot met worst.

  doei nico, sylvia en afra

 3. Eerst even voor Han, had maar eennhalve lengte plint over, dus mijn meetwerk gaat er op vooruit.
  De snorkelaars hadden dus een natte dag.
  De achterblijvers weer gewinkeld en toch wel in de schaduw gebleven?
  Eet smakelijk met de BBQ, en heren snorkelaars, toch wel van zelf gevangen vis.
  Marijke, ik zal zaterdag muts, sjaal en handschoenen meenemen.

  Geniet ze nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>