Dinsdag zwembanden dag.

Vanmorgen, na het ontbijt, weer eens op pad richting winkeltjes etc. Een tochtje langs de weg richting vliegveld. Aanvankelijk sloeg er enige paniek toe bij de dames, want de winkeltjes wilden eerst niet komen, maar gelukkig ……. Na een kopje koffie gingen de geslachten uiteen. Heren probeerden een tempel/met bouhda te scoren, de dames bleven in het centrum. Heren zijn niet geslaagd, was toch verder dan gedacht. Dames waren tevreden met hun kleine aankoopjes. Uiteindelijk weer terug naar ons Sandy Bay Resort om te zonnen, zwemmen en te lunchen. De dames vermaakten zich met hun zwembandjes in het water. Natuurlijk in hun gisteren verworven bikini’s. Er werden ook plannen gemaakt voor na de vakantie. Al met al een lekkere dag.

2 reacties op “Dinsdag zwembanden dag.

  1. Klinkt al met al wel redelijk relaxt. En ik maar ploeteren hier. (de laatste plank laminaat ligt erin en de plinten ook, en mooi in verstek gezaagd, en Han, ik had zelfs een halve lengte over).
    Geniet er nog maar van, in Nederland blijft het voorlopig rond het vriespunt.

    Nog veel plezier, Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>