Maandag bikinidag

Vanmorgen buiten ontbeten met het geruis van de branding op de achtergrond. Zonnetje, zacht windje en 27 graden erbij. Wat later zwemmen in zee. Water was lekker warm en zout genoeg om in te dobberen.De dames signaleerden opeens enkele Russinnen van ruim 100 kg in bikini. Conclusie toen er een bikiniverkoopster langs kwam: daar passen onze ” goddelijke lijfjes” ook wel in. Dus de dames kochten alle drie een bikini outfit. De heren hebben zich in hun commentaar beperkt tot enthousiaste reacties op de mooie kleuren. Vetrolletjes moeten kunnen in het jaar van de slang. Ze voelen zich weer jaren jonger. -:). ¬†Groet van ons allen vanaf het strand met een glaasje in de hand.

Zwembad bij avondlicht….
Bikini passen

Kwik, Kwek en Kwab…….

3 reacties op “Maandag bikinidag

  1. dat ziet er inderdaad heel kleurig uit, de factor 50 lijkt op zijn plaats, dit om nog meer kleur te voorkomen, relax lekker verder!

  2. Na het zien van deze foto toch wel erg spijt dat ik niet mee gegaan. Hier kan geen tsunami tegen op. Misschien nog een flesje aftersun erbij kopen?

    Geniet ze nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>