Zaterdag/zondag reisdag

Gisteren hebben enkelen nog wat geld afgedragen bij de verschillende winkels. De anderen hebben heerlijk bij het zwembad doorgebracht. Na een afscheidsdrankje met Louis en Frans vertrokken de 7 resterenden met een taxi naar het station. De trein stond al klaar, echter nog zonder locomotief. Klokslag 18.35 uur vertrok onze Fyra met Sandra, die maar net op tijd aan boord sprong na het kopen van wat drinken.nna het avondeten werden de beddeonuitgeslapen en werden we geacht om te gaan liggen. En zo boemelden we de nacht door. Na een rit van ruim 12 uur kammen we maar enkele minuten te laat aan. Met Thaise precisie werden we in bussen geladen en gingen we een km of 60 op weg richting veerboot. Daar snel aan boord en na 1,5 uur varen aangekomen. Per taxi naar het Sandy Beach Resort waar we nu net binnen zijn. Tijd voor een opfrissertje. Alles verloopt nog steeds prima. Later weer meer. Groet van ons allen voor alle trouwe fans.

De slaaptrein
De slaaptrein
Lunch aan de oceaan

Lunch aan de oceaan

7 reacties op “Zaterdag/zondag reisdag

 1. Bedankt voor de update. Ik wens jullie nog fijne dagen op het eiland. een beetje zwemmen en snorkelen, luieren en lekker eten en vooral het lekkere weer. Vandaag is het hier ook een mooie dag. De zon schijnt al vanaf vanochtend. nogmaals veel plezier de komende dagen. Groetjes van Jeanette

 2. Klinkt wel heel aanlokkelijk, wij zitten na 20 min vliegen in de hoofdstad van Laos Ook hier benauwd warm, dus lessen we de dorst Have fun!

 3. Hoi Wim en de rest,

  Mooi he, wij zijn daar ook geweest en hebben heerlijk gegeten in het dorp.
  Ik weet niet precies of jullie in het zelfde dorp zitten, maar wij hebben toen gegeten bij een restaurant met in boot in de zaak.
  Tevens hebben wij daar op de lokale kermis bingo gespeeld, dat was lachen.
  De kermis zit naast de straat met alle eettentjes.
  veel plezier,

  doei Nico, Sylvia en Afra.

 4. Dat was dus weer een flinke reis al met al. En dan nu nog een paar dagen wat rustiger aan doen? Sandy Beach Resort klinkt als lekker een beetje over het strand lopen, zwemmen in zee, drankje erbij en eten en vooral niet aan het Hollandse weer denken.

  Nog veel plezier samen, Nico

  • Inderdaad. Hebben net heerlijk de lunch gebruikt. Ik heb in de zee gezwommen en gaan nu (15.45) lekker lezen. Iets minder warm in vergelijk met Bangkok. Scheelt zo’n 4 graden. Lucht schoner en minder klef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>