Bangkok

Vandaag de laatste hele dag in Bangkok voor de huidige groep. Deel ging naar de Golden Mountain en het grote paleis en de liggende Bouhda. Ander deel ging shoppen. Later troffen we elkaar bij het zwembad. Nu ons “laatste avondmaal” aan het bestellen. Frans en Louis blijven tot dinsdag nog hier en de rest vertrekt morgen per trein vanuit Bangkok naar Surat Thani om daar zondagmorgen vroeg aan te komen en op de boot naar Koh Samui te gaan. Daar blijven we tot zaterdagmorgen op en nabij ons bountyeiland. Tsunami ja/nee nog enkele dagen iets luieren. Tegen 07.00 vertrekken we dan zaterdvitaler vliegtuig weer via Bangkok naar huis. Maar dat is nog ver weg. Voor morgen wordt er regen verwacht. Kijken of het echt waar is. Hier nog alles goed en de groeten van ons allen.

3 reacties op “Bangkok

  1. Voor de treingroep veel genieten onderweg en niet te veel eten kopen op de stations en denkt daarna aan de zonnebrand (Cora is die vandaag vergeten!)
    Frans en Louis, geniet van het Bangkok-leven en een goede vlucht terug

    Veel groeten Cora en Becs

  2. Hopelijk is Marijke niet weer aan het “afdingen” geweest tijdens het shoppen. Nog veel plezier op het bounty-eiland en hopelijk regent het niet te hard, straks loopt het eiland nog onder water. Misschien een mini-mini-tsunami, voor de foto’s en ervaring?
    Nog veel plezier samen.
    Groet, Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>