Donderdag fietsdag.

Vandaag dus op de fiets. Helaas was Frans niet lekker en durfde de gok niet te wagen. De rest dus op pad. Na een korte test met de fiets mochten we allemaal vertrekken zonder zijwieltjes! Eerst onze vuurdoop dwars door Bangkok en toen met de veerboot over. Over hele smalle betonnen fietspaden met water en huizen aan de zij/onderkant. Soms erg smerig dat water en te bedenken dat er erg veel mensen leven boven dit geheel. Langs het water eternietbuizen waardoor het drinkwater gaat. Over een markt en langs de nodige tempels. An onze gids wist het allemaal leuk te vertellen. bnk6Halverwege lunch en daarna een boottocht door de kanalen. Louis en Wim hebben zich na 3/4 van de tocht voorzien van een paar extra banden en airco. Een auto dus. De rest heeft de tocht prima volbracht en bij terugkomst was Frans weer boven Jan en de verschillende wasjes waren klaar. Iedereen moe maar voldaan en bovenal ongelukken vrij weer thuis. Gaan zo eten. Het gaat ons allen nog goed. Iedereen ook dank voor de reacties. Cora en Becs’s genieten ook begrijpen we. Dames heef (4) fun in Laos.

 

3 reacties op “Donderdag fietsdag.

  1. Mooie photos,wel erg smal het fietspad. Zo te lezen gaat het jullie allemaal goed. Blijven op de hoogte via jouw weblog en via berichtjes van Bea en Cora.

  2. Het is misschien wat laat, maar dan toch een reactie. Als je de verhalen leest en de foto’s ziet word je gewoon jaloers. Behalve dan op dat vochtige klamme klimaat. Maar hier is het weer inmiddels gaan sneeuwen. Dit zal wel voorlopig de laatste sneeuwval zijn, want de dooi zal zijn intrede doen. Zodra je terug bent moeten we gauw een loopje doen om de verhalen aan te horen. Geniet er nog maar van.
    Gonny en Rudi

  3. Op de foto te zien leuke fietspaden. Dan kun je toch in Nederland af en toe maar beter wat sneeuw hebben op het fietspad. Was de boottocht met een waterfiets, dan bleven jullie mooi in de stijl van het fietsen. Veel plezier verder. Groet uit Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>