Bangkok by day.

Vandaag wat gescheiden op pad. 5 mannen de treintickets wezen halen en cultuur gesnoven. 3 dames met Piet eindelijk tijd om rustig te shoppen. Waren al haast 2 weken onrustig. Marijke heeft leren afdingen op z’n Thais. Verkoper vroeg 25 baht en Marijke dong af op 30. ??? Is toch gelukt. Vanmiddag bij het hotel wezen zwemmen en daarna weer op jacht naar ons eten. Gelukkig wifi dus even bijbogen etc. Morgen gaan we Bangkok per fiets verkennen. Nu kunnen we nog redelijk met elkaar uit de voeten. Afwachten hoe dat per fiets zal gaan.

Diner!

Diner!

Busje komt zo....

Busje komt zo….

Uizicht vanuit hotel, 16 hoog

Uizicht vanuit hotel, 16 hoog

3 reacties op “Bangkok by day.

  1. klinkt weer fantastisch, morgen zere billen kweken zijn reuze benieuwd naar jullie ervaring …. Wij zijn na n dag bussen bij een rivier beland in een wel heel leuk houtje met een geweldig uitzicht! Nan heeft concurrentie

  2. De verhalen zijn weer prachtig en gelukkig dat de dames kunnen gaan shoppen, kunnen de heren cultuur snuiven (biertje op het eerste de beste terras). Gelukkig heeft Marijke de reis verder niet geboekt voor de groep, anders was Thailand een stuk rijker geworden.
    Fiets ze morgen en we lezen wel weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>