Dinsdag naar Bangkok.

In de loop van de ochtend via de bootjes weer naar de auto en toen op weg naar Bangkok. Hoe dichter bij deze miljoenenstad, hoe drukker en chaotischer het werd. Uiteindelijk de auto op de luchthaven achter gelaten en toen met 2 taxi’s naar het hotel. Midden in het centrum. Soms enkele meters per minuut opgeschoten. Inchecken op z’n Thais, dus erg omslachtig. Uiteindelijk allemaal op een kamer ergens op de 16 of 15e verdieping terecht gekomen. In de avond met elkaar wat indrukken opdoen en afsluiten met eten. Erg warm en klam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>