Maandag herdenkingsdag.

Met het busje naar Kanchanaburi alwaar we eerst het oorlogskerkhof hebben bezocht. Blijft indrukwekkend als je de geschiedenis in je geheugen hebt. Vervolgens de brug over de Riverkwai bezocht en er overheen gelopen. Erg heet de wandeling erheen, dus per tuktuk taxi terug. Nog even het station bezocht en toen terug naar het hotel. Heerlijk eten en drinken de avond. Marijke en Sandra oefenden met Bea het bier drinken. Volgens mij heeft Bea maar net gewonnen. De volgende dag wel enkelen met broekhoest.

1 reactie op “Maandag herdenkingsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>