Zaterdag deportatiedag.

Hè hè eindelijk was het zover. Eindelijk was de uitwijsvisum van Kwebbel (Becs’s) en Cora geregeld. Vanuit ons onderkomen hebben we ze in Chiang Rai op busterminal 2 naar. Laos gezet. Zij zaten in de bus en wij zijn snel vertrokken. Terugreis verliep op een kleine aanrijding na, perfect. Enkel wat krassen op de bus. Tegenpartij uit Laos en wij zijn doorgereden. Zo regelen ze dat hier !!!. Bij de luchthaven onze bus voor de komende dagen gehaald en nu weer 1 nacht in C.M. Afwikkeling ging op de Thaise wijze, dus met veel spraakverwarring, briefjes en papiertjes. Morgen op pad naar het zuiden. Gaan naar Kanchanaburi voor 2 nachten op flooting hotel op de River Kwai. Het gaat ons alles nog steeds goed. Zeker nu ” Kwek en Kwak” in Laos zijn.
w22

w23

10 reacties op “Zaterdag deportatiedag.

 1. lieve zus(marijke) vanhartegefeliciteerd met je verjaardag!!!!
  En geniet nog even van je vakantie!!!!
  Groetjes en veel liefs paps mams en de Nuisjes/

 2. Ha Marijke, van harte met je 52e verjaardag, wel bijzonder om dat te vieren vanaf een drijvend hotel. Een dikke kus van je man en kinderen.

 3. Wat zullen jullie genieten van de rust …. Wij hebben genoten van de lokale bus naar de grens, die ook dienst deed als dhl pakketservice Nu alweer 2 dagen op stap in Laos, her is hier armer dan in Thailand, er wordt redelijk engels gesproken en er zijn veel chinezen met dure auto’s Veel fun de komende dagen, we blijven jullie volgen en onze reis kunnen jullie meelezen op waarbenjij.nu Ga deze vanavond bijwerken Groetem ook van Becs

 4. hoi genieters,

  Wat een leuke verhaaltjes, heerlijk genieten met zijn allen.
  Allemaal de groeten uit een wit IJmuiden.
  Wim maak je voor mij mooie foto’s.

  doei Afra

 5. Wat een verhalen allemaal en wat een belevenissen. Beetje summier maar daar kan ik wel doorheen prikken. Vandaag Kanchanaburi, super interressant. Voorals als de beelden van de film voor ogen haalt. Ik hoop niet dat jullie met de boemel gaan. Zo ja dan weet je wat ik bedoel. Heel veel plezier verder en ik volg jullie op afstand!

 6. Hallo allemaal,

  Via de blog en per sms blijf ik op de hoogte van jullie belevenissen in het Thaise. Volgens mij zien, doen, beleven en eten jullie een heleboel! Ik hoop dat jullie het ook heel goed hebben met elkaar, want daar lees ik niet veel over. Dat zal dus wel.
  Het zal wel rustig zijn nu Becs en Cora vertrokken zijn?! Heeft Bea eigenlijk al een sprinkhaan of een ander interessant insect of exotisch dier gegeten?
  Hier in Nederland gaat alles zoals het al een paar weken gaat; het sneeuwt lekker door, het is glad en de NS drijft ons regelmatig tot wanhoop. Jullie begrijpen het al, jaloers zijn hoeft niet!
  Heel veel plezier toegewenst voor de komende dagen. Speciale groeten aan Louis, geef hem alsjeblieft GEEN schouderklopje…..

  Groeten, Mirjam

 7. Hallo vakantiegangers waaronder zus en zwager, het gaat jullie goed zo te lezen. heel veel plezier en genieten. Hier alles prima , het sneeuwt en het is koud.
  Kok

 8. Beste reizigers (en speciaal natuurlijk mam en Wim) wat leuk om de mooie verhalen van jullie reis te lezen! Stiekem ben ik wel een klein beetje jaloers. Wens jullie nog een hele mooie tijd en ga de blog zeker verder volgen. Liefs Esther

 9. Ha reislustigen, wederom allemaal mooie belevenissen, ook gezien de verhalen hiervoor allemaal. Valt me wel wat tegen dat de 2 dames niet op de olifant hebben gezeten. Voor de komende dagen wederom veel plezier en vanaf maandag een 52 jarige erbij in de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>