Vrijdag olifantendag.

Vrijdag eerst een stukje lopen door de jungle naar een waterval. Voor de watjes een vlakke route en ook een korte, klimrijke route voor de gemsbokken  .intelectueel verschil moet er zijn. Daarna doorlopen richting athadorp, waar een bruiloft zou zijn. Heerlijk gegeten, gescheiden afvalidee gezien en toen richting de olifantenopstapplek. Op de olifanten gezeten gingen we (excl. Becs’s en Marijke) bijna 2 uur over smalle bergpaadjes en door beekjes over de steilste hellingen richting de rivier terug. Per longtailboot, met tussenstop bij de Huai mak Liam hot spring, weer naar My Dream. Enig rumoer ivm dubbele boeking, maar dat hebben we op onze wijze maar zelf opgelost. Hoe lekker een douche kan zijn. Na het nuttigen van patat en kipschnitzels lag iedereen redelijk vroeg in zijn mandje of de hare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>