Laatste Reacties

Archieven

01 Nov - 30 Nov 2006

Pivot Homepage
Buienradar

Fotografie ws
Home WimNel
Nieuws

Overige

Powered by Pivot - 1.40.4: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« zaterdag 18 november | Home |

vrijdag 24 november

Beste mensen. Aan alles komt een einde. Ook de laatste 3 gladiolen zijn weer in NL. Na een voorspoedige vlucht vanuit Tokyo naar Hong Kong en vandaar verder naar A'dam, stonden we om 06.15 aan de gate. Japanners zijn relatief wat kleiner, de stoel/beenruimte wat minder. Zeker een nadeel als je 13 uren nonstop in je stoel zit/hangt of wat al niet meer.
Uiteindelijk komt er aan de reis een einde. Op Schiphol werden we opgewacht door Joke en Ruurd, Louis 2, André, Joop nog een dame waarvan ik helaas de naam ben vergeten (sorry) en Han. Bea belde nog even. Tijd voor een 5-je in de klok voor een paar mensen. Binnenkort nog een paar berichten en mogelijk wat extra foto,s. Ik denk dat ik namens allen kan spreken dat we met elkaar een geweldige reis hebben gehad met geweldige ervaringen. Het thuisfront moet er iets van hebben meegekregen. De weblog blijft nog wel even staan, dus kijk er af en toe nog maar eens naar.
Namens de gehele 4-fun japangroep een hartelijke groet en dank voor al jullie reacties en berichten.
Wim.

een reactie:

Hoi Wim, sorry voor de late reactie,maar ons email adres is veranderd. per ongeluk heb ik de site bekeken van mijn oude adres en daar zag ik jou mailtje. Gaan we nu van je reisverslag genieten. ziet er goed uit. groetjes Herman en Thea
Herman en Thea (Email) - 26 11 06 - 23:15


No trackbacks:

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

I.v.m. spamcontrol
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.