Laatste Reacties

Archieven

01 Nov - 30 Nov 2006

Pivot Homepage
Buienradar

Fotografie ws
Home WimNel
Nieuws

Overige

Powered by Pivot - 1.40.4: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« woensdag 15 november | Home | vrijdag 24 november »

zaterdag 18 november

Zoals gezegd vandaag van Hakata naar Hiroshima per Shinkansen. Een hotel gevonden en daarna op stap. Alle musea en plekken welke met de bom te maken hadden, hebben we bezocht. Het blijft toch wel erg indrukwekkend de beelden en films van het gebeuren. Cora en ik hebben nog een vredes boodschap geschreven voor een paar giebelende bakvissen. Natuurlijk op ORANJE papier!!!!! Ook nog op de foto. Daarna nog een kasteel bezocht, echter het begon zo maar eens flink te hozen. Dus tegen 3 uur het hotel opgezocht. Tegen 18.00 uur op zoek naar een eettentje. Gevonden. Het zag er niet echt gezellig uit. Geen europese tekst, geen engels sprekende bediening, echter plaatjes konden we aanwijzen. Op de gok een 15 tal gerechten gekozen. Heerlijk. Net Tappas eten maar dan op z,n japans.

Al met al dus weer een geslaagde dag. Morgen gaan we per trein, boot en tram naar een eilandje hier in de buurt. Een van de 3 musts in Japan, qua highlights. Vandaag op tv ook nog summo worstelen gezien. Ben en ik hebben een poging gedaan om ook in opleiding te komen, echter zijn te licht bevonden. Nog even dooreten dus. Cora heeft in Beppu ook in het badhuis gezeten, echter temidden van vrouwen. Het was strikt gescheiden door een muur. We konden elkaar wel horen. Ons japans met gebaar (handen en voeten) heeft een flinke impuls gekregen weer na het badderen.

Nog een weetje. In de trein knikt het personeel zeer vriendelijk bij het binnenkomen en verlaten van de wagon. Nogmaals goed om te vernemen dat jullie allemaal weer veilig thuis zijn aangekomen, mogelijk al weer aan het werk zijn geweest!!. Wij balen nog steeds enorm dat wij moesten achter blijven -:). Zoals jullie mogelijk merken maken wij er het beste maar van. De 5 zit weer in het uur, dus Ben wordt wat onrustig.
Een hartelijke groet maar weer van C, B en W.

Geen reacties:


No trackbacks:

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

I.v.m. spamcontrol
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.