Laatste Reacties

Archieven

01 Nov - 30 Nov 2006

Pivot Homepage
Buienradar

Fotografie ws
Home WimNel
Nieuws

Overige

Powered by Pivot - 1.40.4: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« brichtje Nel | Home | zaterdag 18 november »

woensdag 15 november

Vanmorgen om 7.30 uur stond iedereen gepakt en gezakt voor de deur van de Ryokan. Nog even ontbijten met elkaar en daarna richting de treinen. 9 mensen richting Tokyo en Narita stonden te dansen, omdat ze weer naar huis mochten. Cora, Ben en Wim hadden de tranen in de ogen omdat ze nog 9 dagen door moeten. Het leven kan hard zijn niet!!!.......... Nadat we het 9 tal hadden uitgezwaaid, vertrokken wij via OKAYAMA, alwaar we moesten overstappen (met een geweldige tussensprint met bepakking), om de trein naar Hakata te halen. Gelukt. De gehele treinreis verliep prima, maar het leek wel een metro, want zo`n 60% van de reis ging door enorme tunnels dwars door de bergen. Weinig te zien dus. Als er wel zicht was, viel ons de ruimte en minder hoeveelheid hoogbouw op. In Hakata/Fukuoka aangekomen voor zaterdag een kaartje naar Hiroshima geregeld. In 3 minuten klaar. Toen bij een infodesk een hotel regelen. Dat duurde wat langer. Echter na zo`n 3 kwartier voor 1 nacht een kamer (3 bleek later) voor slechts 1650 yen. We moesten wel voor de andere 2 nachten nog wat regelen. Inmiddels zelf gedaan en in 10 minuten een kamer voor 2 nachten (funners slechts 25000 yen totaal). Verder de stad wat wezen verkennen. Een blikje hieer scoort 100 yen !!!! Omdat er een 5 in het uur zat moesten we even zitten. Nog een bijzonderheid vanuit Japan. Men fietst hier niet op de weg, maar op de stoep. Ook nog niet zo zeker, dus er wordt heel wat af geslingerd en zowel van voren als van achteren kun je ze verwachten. Een heel gespring af en toe op de stoep dus. Tot op heden is enkel Ben geraakt. Morgen verder naar Nagasaki en overmorgen naar Beppu. Alles vanuit Hakata. Tot morgen en Werner je bent de eerste!!. Groet, C, B en W.

twee reacties:

Hallo broer, laat ik dan de 2e zijn, alvast gefeliciteerd met je verjaardag in het verre Japan vanuit Enschede, ook van Marijke en kinderen.
Een goede reis verder.
Nico - 15 11 06 - 11:31

Hiet ziet er allemaal geweldig uit. En Wim, jij bent toch een harde kerel die het harde leven aankan? Volgens onze verjaarskalender ben jij toch de 16e jarig? In ieder geval PROFICIAT.
Rudi en Gonny (Email) - 15 11 06 - 12:41


No trackbacks:

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

I.v.m. spamcontrol
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.