Laatste Reacties

Archieven

01 Nov - 30 Nov 2006

Pivot Homepage
Buienradar

Fotografie ws
Home WimNel
Nieuws

Overige

Powered by Pivot - 1.40.4: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« maandag 6 november | Home | brichtje Nel »

zaterdag 4 november

Vandaag de 2e dag om te wandelen. We doen het vandaag rustig aan om vooral van de mensen en de omgeving te gaan genieten. Vanaf het begin is het al raak. Op de WEDREN worden we weer zwaaiend en lachend onthaald.

Een kopje thee nemen, de nodige origami ontvangen en ik weet niet wat nog meer. We moeten op de foto met iedereen en ook de plaatselijke TV wil even een shot maken van die hollanders. We starten met lopen en komen langs een oude begraafplaats, welke geheel is uitgehouwen in de rotswand. Later door een groot park waar een bloemententoonstelling is.

Overal glimlachende en buigende mensen. Soms een voorzichtig praatje in het engels om je vervolgens hartelijk te bedanken voor het praatje. Deze dag stikt het van de kinderen onderweg. Ze lijken hooguit 6 jaar, maar moeten ouder zijn want ze lopen wel 20 km. Na de finish lekker nafeesten op het terrein. Eten en drinken op een grote markt etc. S, avonds zijn we te gast bij de burgemeester op de partie voor buitenlanders. We moeten als eerste ook een woordje oid doen. Na een dankwoord en de nodige complimenten zijngen we * daar in het kleine cafe aan de haven * en krijgen de hele zaal plat. Ook al snappen ze geen woord van wat we zeggen. Op de terugreis naar ons onderkomen is er nog zangcompetitie met de russen in de bus. Ik houd het op een gelijk spel. Morgen weer verder.

Geen reacties:


No trackbacks:

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

I.v.m. spamcontrol
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.